Sunday, 10 July 2011

roses are forever

 salam semua..

diam dan senyum pon dah memadai..merepek je..  sebenarnye semalam mase org lain sibuk mencuci membersih kawasan masing, csf pon join jugak.tapi bersihkan mata dengan bungabunga yang banyak kat presint 2 putrajaya. seriously memang rase best dan berbaloi dapat pegi. jadi, berbekalkan camera hanphone, csf amik lahh beberape ketul gamba. kat atas tuu salah satu drpdnya lah kan..entry yang sangat pendek sebabnye, perut dah meronta ronta mntak makanan. sarapan tadi pon berbekalkan twisties jep. takder yang lain dah nak makan. sebabnye dah sengkek sangat plus nak g tengok malaysia vs singa lagik..hadoi. mane la nak cekau duet nie kn.takpe. idop secara bersederhana dah cukup. tak perlu membazir dengan hal yang tak penting. yang penting makan dulu..:)






notakaki: saya perlu berjimat untuk hujung bulan nanti.:(






1 comment:

Nurasyiqin said...

cikin pun pergi td..memang cantik tapi orang ramai gler sampai nak bergambo pun susah..

btw..salam perkenala..nice 2 meet u..

(kalau boleh tulisan tu besar sikit then yg warna hijau tu tukar warne len..sebab tak nampak nak baca..sowi..=D )