Thursday, 17 February 2011

budak bangang

heyy bongek..
kalau rase nak baju aku tuh..
cakap..
aku leh kasi kau pinjam..
aku ta kesah lau seposen aku beli..
kau ingat senang kew bf aku nak blikan aku pape..
hah.!
buduh..
suh la balak kau belikan kalau dah batak sangat nak dress cmtu..
bodoh tul..
kau tak tawu ke tuh dress aku..
balak aku yang kasi.
kalau kau nak..
aku lehh bagi pinjam..
kalau da batak sangat ngan baju aku tuh..
aku bagi jew kat kau teruss kay..

YE..MMG AKU NIE CAKAP LEPAS..
SEBAB AKU BUKAN HIPOKRIT CM KAU K..
NAK BLAKANG2 BUADPE..

F lahh kau ni..
bodoh.!
aku tengah bengang gile dengan budak bangang nie..
kalau aku dapat kau mmg aku kerjakan kau cukup2 lah..
kalau kau mntak maaf kompem aku forgive n forget..

aku bagi kau mase 1 ari jew..

PULANGKAN DRESS WARNA PINK aku yg kau ambik secara tak sengaja tuh..
aku tak marah ke ape kalau kau pulangkan..
tp PULANGKAN!

JANGAN BUAD GUA BENCI SAMA LU K.

No comments: